Imginati-va o tehnologie pentru sanatate ce va avea cel putin acelasi impact care l-a avut descoperirea Penicilinei si ADN

19.02.2014 04:56

 O companie numita ASEA a pus pe piață un nou supliment . Aceasta nu este o capsulă , pilulă , suc de fructe sau legume ori o vitamina . Este un produs nou care face parte dintr-o noua categorie de produse, numita ” supliment de celule, molecule de semnalizare redox ” . Acesta supliment are scopul de a vindeca organismul la nivel celular prin sprijinirea sistemului imunitar și numarul de persoane care depun marturie cu privire la beneficiile acestui produs este uluitor .

Baza științifică ASEA se află în top în domeniul bio-tehnologiei . Se referă la molecule de semnalizare redox și este ilustrata in unele videoclipuri și alte informații pe care le puteti descărca de pe internet , care vă permit să înțeleageti unicitatea produsului Asea .

De-a lungul anilor cu o serie de boli si cu slabirea sistemului imunitar,cantitatea de molecule de semnalizare redox prezente în celulele noastre scade, de aceste molecule semnalizare organismul are nevoie pentru a se vindeca și repara pe sine . Moleculele redox sunt esențiale, fara ele am muri in 20 de minute. O deficiență a acestor molecule de semnalizare reduce abilitatea organismului de a se repara și poate duce chiar la apariția bolilor autoimune .

Problema moleculelor de semnalizare redox pana acum o reprezenta dificultatea de a asigura stabilitatea lor în afara corpului . Nici o alta companie nu a fost în stare să stabilizeze moleculele redox . ASEA a descoperit modul de a le stabiliza in afara corpului uman și este capabila să mențină aceste molecule stabile într- o sticlă de aproximativ un litru până la un an .

Această stabilizare a moleculelor de semnalizare redox pe care a reusit-o compania Asea, vă permite să va bucurati de beneficiile de a bea molecule de semnalizare redox ASEA care furnizează organismului sprijinul de a se vindeca și repara pe sine . Atunci când organismul dispune de un număr suficient de aceste molecule redox , el începe să se vindece în felul în care se potrivește cel mai bine nevoilor tale .

Mărturiile ASEA sunt unice , la fel ca nevoia de sanatate a celor care folosesc acest produs . În timp ce în Romania, acest produs ASEA este nou , în fiecare zi, există noi mărturii și cred că intr-o perioada de timp scurta se va răspândi cuvântul despre acest produs unic pe care si noi il folosim. Experienta utilizarii Asea este unica pentru fiecare roman care vrea sincer să-l încerce.

Contact

Carp Stefan Catalin Ploiesti/Romania 0751.341.453
0722.857.632
asea.consulting@yahoo.com